copyright 2017
voorwaarden
Fantastaart. Cupcakes. Kids. Prijzen. Contact. Bestel. Over ons.

Welkom bij FantasTaart! De lekkerste website van Nederland.

 

Wij zijn Margreet en Moniek en komen uit resp. Rotterdam en Klaaswaal.

Nadat we een workshop taartdecoratie hadden gedaan, wilden we steeds vaker taarten maken.

Omdat we niet alle taarten zelf op konden eten, besloten we om de taarten, na veel enthousiaste reacties, ook als cadeautje te maken voor vrienden en familie. Vandaar uit kwam er steeds meer vraag naar onze taarten en zo werd FantasTaart geboren.

 

Inmiddels hebben we al veel taartopdrachten gekregen, hele leuke, hele eenvoudige, hele bewerkelijke…eigenlijk van alles wat en dat is ook wat we er zo leuk aan vinden. Er is geen taart hetzelfde, geen smaak hetzelfde en ook blijft het elke keer weer spannend hoe de taart ontvangen wordt.

 

Maar het bleef niet bij taarten, ook cupcakes  zijn favoriet, zowel bij ons als bij onze kinderen, maar eigenlijk bij iedereen wel. Zowel met als zonder vulling een waar feestje. Op een verjaardag, een kraamfeest, of als traktatie op school. Je maakt er iedereen blij mee.

Naast taarten en cupcakes maken we ook graag mini cupcakes en petit fours.

 

We vinden het belangrijk dat de taart zo vers mogelijk wordt aangesneden. De taart wordt daarom op het laatste moment gebakken, gevuld en gedecoreerd, zodat de taart op zijn best is.

Mocht er onverhoopt taart overblijven, wat we ons haast niet kunnen voorstellen, dan kunt u dit uiteraard nog een of twee dagen bewaren (afhankelijk van de vulling) maar invriezen is ook goed mogelijk.

 

Een enkele keer krijgen we de vraag of we een workshop willen geven, voor volwassenen of voor kinderfeestjes. Uiteraard willen we dat!